Waarom Online Adverteren? Internet is de laatste jaren niet meer weg te denken uit ons leven. Iedereen maakt er gebruik […]

5 gedachten over “Waarom online adverteren?”

  • Sinds de opkomst van het internet ben ik al aan het adverteren online. Met de jaren is hier enorm veel in veranderd. De mogelijkheden zijn echter alleen maar groter geworden. Inmiddels durf ik mezelf dan ook wel een affiliate marketing-expert te noemen.

  • Ik was nooit zo van het online adverteren, maar dit ben ik nu wel. Kwam erachter dat het adverteren in geprinte media niet langer lucratief was. Daarom toch maar besloten de stap naar het internet te maken. Heb er nog geen moment spijt van gehad.

  • Online adverteren heeft bij mij tot op heden nog niets opgeleverd. Lees van alles over leads enzo, maar dat gaat voor mij dus echt niet op. Heb eigenlijk ook geen zin om er veel geld in te steken. Heeft iemand misschien nog een tip om zonder geld te betalen aan meer leads te komen?

  • Online adverteren kan ik echt aanraden. Voorheen adverteerde ik altijd in een weekblaadje, maar hier haalde ik niet veel voldoening uit. Hiermee gestopt en geïnvesteerd in online adverteren. Ben echt ontzettend verbaasd over de resultaten. Had niet gedacht dat het zo’n succes zou zijn. Ga binnenkort nog meer online adverteren om meer inkomsten te genereren!

  • Veel bedrijven bij mij in de regio adverteren nog in de lokale en regionale media. Ik ben hier inmiddels mee gestopt en krijg geregeld de vraag waarom. Voor mij is het vrij simpel: online adverteren levert immers veel meer op en het is daarnaast ook nog eens een stuk goedkoper. Zo heb ik de laatste jaren behoorlijk wat klanten binnengehaald middels online advertenties en dat kostte me aanzienlijk minder dan adverteren in lokale krantjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *